Følg os på facebook​

Hvad har vi gang i, hos Vinthers Bageri​

Manitoba - Canadian Spirit

Melet, der er brugt til at lave brødet, kommer fra korn, som er dyrket i Manitoba distriktet i Canada.

Man mener, at ordet "Manitoba" stammer tilbage fra den Canadiske indianerstamme Cree. Stammen kaldte området for "Manito-wapow", som på engelsk betyder "Strait of the spirit" eller på dansk "åndernes stræde".

Manitoba distriktet byder på åbne sletter, tusindvis af krystalklare søer og masser af skov. Det unikke indlandsklima med mange solskinstimer og optimale nedbørsmængder, gør området til et af de bedste steder i verden, at dyrke en kraftig hvede.

Klimaet og naturen i Manitoba giver kornet, og dermed melet, et meget højt proteinindhold. Et højt proteinindhold giver en god bageevne - helt naturligt.

​Naturlig syre

Manitoba melet er ikke tilsat ascorbinsyre, som normalt tilsættes dansk eller europæisk mel for at forbedre bageevnen. I stedet bruges den naturlige syre, som fremkommer ved at lade dejen ligge og "syrne" over længere tid.

Dejen er lavet 24-48 timer før den er bagt, og den har stået på køl i specielle dej-kasser. Den lange liggetid på køl inden bagningen, udvikler langsomt den gode smag og struktur i brødet.

Det kraftige mel og den lange liggetid gør, at vi kan opnå et højere vandindhold end i en normal dej. Dette giver en speciel brødkrumme, som er helt unik og meget saftig. Det høje vandindhold sikre også, at brødet ikke udtørre så hurtigt som traditionelle brødtyper.

Vi har taget den storslåede Canadiske natur, og blandet den med god tid og har lavet verdens bedste brød.

​Firmainfo

Vinthers Bageri
Sorgenfri Torv 18
2830 Virum
Tlf.: 45857137
E-mail: info@vinthersbageri.dk
CVR: 31579058

Åbnningstider

​Mandag

​06.00 - 17.30

Tirsdag

​06.00 - 17.30

Onsdag

​06.00 - 17.30

Torsdag

​06.00 - 17.30

Fredag

​06.00 - 17.30

Lørdag

​06.00 - 14.00

Søndag

​06.30 - 13.00

Garanti