Følg os på facebook​

Hvad har vi gang i, hos Vinthers Bageri​

Bagerens brød

I Vinthers Bageri ApS har vi stolte traditioner med hensyn til vores brød!

Den tidligere ejer Torben Vinther gjorde bageriet kendt for godt kvalitets brød og denne tradition har vi valgt at køre videre og prøver derfor altid at udvikle vores brød med hensyn til hviletider og omsorg for dejen. Stort set alle vores brødtyper er kold hævet, og vi bager vores rugbrød uden hvedemel. Alle vores brød og kager er lavet fra bunden udfra EGNE opskrifter, da vi ikke bruger mixprodukter.

Kvalitets korn

Det mel, vi bruger, er udelukkende formalet af korn, hvor landmanden står inde for, at der IKKE er anvendt stråforkortnings- og nedvisningsmidler (som fx round-up). 

For hvert læs korn, som formales, foreligger en underskrevet tro- og loveerklæring fra vores leverandører.​

Hver dag, når vi åbner butikken, har vi et stort udvalg af friskbagte brød og boller.


Alt vores wienerbrød, deje, kager er alle produceret på transfedtfri margarine.
Creme til wienerbrød/flødekager koger vi selv af sødmælk.

Skal du have dit brød leveret kan du gøre dette via ebager.dk på nettet​

​Firmainfo

Vinthers Bageri
Sorgenfri Torv 18
2830 Virum
Tlf.: 45857137
E-mail: info@vinthersbageri.dk
CVR: 31579058

Åbnningstider

​Mandag

​06.00 - 17.30

Tirsdag

​06.00 - 17.30

Onsdag

​06.00 - 17.30

Torsdag

​06.00 - 17.30

Fredag

​06.00 - 17.30

Lørdag

​06.00 - 14.00

Søndag

​06.30 - 13.00

Garanti